Ballotins

Ballotin de pralines 100g

Ballotins

Ballotin de pralines 100g

Deze elegante doos biedt een gevarieerde greep uit Mary's chocolade. Met deze heerlijke karamelsnoepjes, crèmes fraîches, ganaches, pralinés en marsepein zetten we Mary's grootste klassiekers extra in de verf. Nettogewicht: 100g.

Wat zit erin?

*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.

Cornet

Hazelnootpasta

Majesté

Hazelnootpasta

Lady 1

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Framboise

Ganache met frambozenmoes

Léopold

Hazelnoot- en amandelpraliné

Amedeo

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Florentine

Chocolademousse met melkchocolade versierd met nougatine

Albert

Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot

Blanche

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Windsor

Ganache met Earl Grey-thee

Altesse

Hazelnootpasta

Elizabeth

Hazelnoot- en amandelpraliné

Moi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Emmanuel

Karamel

Eléonore

Gekruide karamel

Astrid

Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

Byzantine

Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

Marie-Henriette

Marsepein

Périgourdine

Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

Mary Xmas

pecannotenkaramel en speculaaschips

Noce d'or

Karamelganache op een bodem van nougatine

Noix de Grenoble lait

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Ange

Chocolademousse met witte chocolade en yoghurt

Lady 2

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Lady 4

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Louise-Marie

Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

Fabiola

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Princesse

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Philippe

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Mademoiselle

Karamel gemaakt met fleur de sel

Royale

Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Pompadour

Hazelnoot- en amandelpraliné

Mary

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes nougatine

Délice amande

Amandelpraliné

Noix de Grenoble

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Argenteuil

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Baudouin

Chocolademousse met melkchocolade

Gabriel

Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

Amour

Ganache geparfumeerd met viooltjes en versierd met stukjes gecristalliseerde viool bloemen

Nadine

Munt suiker room

Paola

Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

1919

Chocolademousse met pure chocolade

Mathilde

Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot

Toi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Le siècle

cappuccino ganache en mascarpone witte chocolademousse

My Lady

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Jingle bell

pralinedeegwaren op mandarijngelei

Citron

Crème fraîche met citroen

Manon noisette

Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele hazelnoot

Lorenz

Crème fraîche met koffie

Maar ook

Andere doosjes

Petite boîte glamour dorée

Assortiment van 20 pralines - 250g
Link to product
Zoete zonden

Bouchée massepain

Marsepein in een jasje van pure chocolade - 40g
Link to product
Andere doosjes

Boite prestige n°2

Assortiment van Maryproducten - 1200g
Link to product