Andere doosjes

Boîte prestige n°1 - pralines

Andere doosjes

Boîte prestige n°1 - pralines

Deze bijzondere geschenkdoos biedt een gevarieerde greep uit Mary's beste chocolade. Vertrek op avontuur naar het land der fijnproevers, waar de zachtheid van een praline flirt met het smeuïge karakter van een ganache en de zachtheid van een karamelsnoepje. Deze doos is een uitstekend begin voor al wie Mary's pralines wil ontdekken. Nettogewicht: 800g.

Wat zit erin?

*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.

Le siècle

cappuccino ganache en mascarpone witte chocolademousse

Manon noisette

Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele hazelnoot

My Lady

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Citron

Crème fraîche met citroen

Gabriel

Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

1919

Chocolademousse met pure chocolade

Mathilde

Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot

Paola

Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

Lorenz

Crème fraîche met koffie

Amedeo

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Léopold

Hazelnoot- en amandelpraliné

Albert

Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot

Framboise

Ganache met frambozenmoes

Lady 2

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Windsor

Ganache met Earl Grey-thee

Cornet

Hazelnootpasta

Moi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Baudouin

Chocolademousse met melkchocolade

Majesté

Hazelnootpasta

Ange

Chocolademousse met witte chocolade en yoghurt

Amour

Ganache geparfumeerd met viooltjes

Nadine

Munt suiker room

Lady 1

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Eléonore

Gekruide karamel

Lady 4

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Marie-Henriette

Marsepein

Mademoiselle

Karamel gemaakt met fleur de sel

Astrid

Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

Noix de Grenoble lait

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Argenteuil

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Louise-Marie

Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

Byzantine

Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

Délice amande

Amandelpraliné

Noce d'or

Karamelganache op een bodem van nougatine

Elizabeth

Hazelnoot- en amandelpraliné

Fabiola

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Mary

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes nougatine

Pompadour

Hazelnoot- en amandelpraliné

Philippe

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Royale

Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Noix de Grenoble

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Princesse

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Périgourdine

Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

Emmanuel

Karamel

Altesse

Hazelnootpasta

Toi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Florentine

Chocolademousse met melkchocolade, versierd met nougatine

Blanche

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Maar ook

Zoete zonden

Citronnettes

Gekonfijte citroenschillen in een jasje van pure chocolade - 150g
Link to product
Zoete zonden

Caraques mix

Assortiment chocoladeschijfjes met pure chocolade en melkchocolade - 170g
Link to product