Andere doosjes

Boîte prestige n°1 - pralines

Andere doosjes

Boîte prestige n°1 - pralines

Deze bijzondere geschenkdoos biedt een gevarieerde greep uit Mary's beste chocolade. Vertrek op avontuur naar het land der fijnproevers, waar de zachtheid van een praline flirt met het smeuïge karakter van een ganache en de zachtheid van een karamelsnoepje. Deze doos is een uitstekend begin voor al wie Mary's pralines wil ontdekken. Nettogewicht: 800g.

Wat zit erin?

*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.

Manon noisette

Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele hazelnoot

1919

Chocolademousse met pure chocolade

Mathilde

Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot

Paola

Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

Gabriel

Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

Citron

Crème fraîche met citroen

Lorenz

Crème fraîche met koffie

Albert

Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot

Amedeo

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Windsor

Ganache met Earl Grey-thee

Lady 3

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Ange

Chocolademousse met witte chocolade en yoghurt

Nadine

Munt suiker room

Baudouin

Chocolademousse met melkchocolade

Cornet

Hazelnootpasta

Lady 2

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Framboise

Ganache met frambozenmoes

Majesté

Hazelnootpasta

Lady 1

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Noix de Grenoble lait

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Marie-Henriette

Marsepein

Amour

Ganache geparfumeerd met viooltjes en versierd met stukjes gecristalliseerde viool bloemen

Eléonore

Gekruide karamel

Pompadour

Hazelnoot- en amandelpraliné

Noce d'or

Karamelganache op een bodem van nougatine

Royale

Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Noix de Grenoble

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Philippe

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Mademoiselle

Karamel gemaakt met fleur de sel

Délice amande

Amandelpraliné

Lady 4

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Argenteuil

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Moi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Mary

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes nougatine

Louise-Marie

Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

Princesse

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Fabiola

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Périgourdine

Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

Astrid

Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

Elizabeth

Hazelnoot- en amandelpraliné

Emmanuel

Karamel

Altesse

Hazelnootpasta

Byzantine

Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

Toi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Florentine

Chocolademousse met melkchocolade, versierd met nougatine

Blanche

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Léopold

Hazelnoot- en amandelpraliné

Maar ook

Zoete zonden

Sachet fleur de violette

Gecristalliseerde viool bloemen uit Toulouse - 50g
Link to product
Zoete zonden

Mendiants noir

Pure chocolade met stukjes gedroogde vruchten - 150g
Link to product
Zoete zonden

Bouchée massepain

Marsepein in een jasje van pure chocolade - 40g
Link to product