Bonbonnière
Bonbonnière
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.

Moi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst

Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Ange
Cheesecake witte chocolademousse

Framboise
Ganache met frambozenmoes
.png?thumb=product-gallery)
Lady
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Florentine
Chocolademousse met melkchocolade versierd met nougatine

Elizabeth
Amandelpraliné

Majesté
Hazelnootpasta

Cornet
Hazelnootpasta

Léopold
Amandelpraliné

Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot

Lorenz
Crème fraîche met koffie

Délice amande
Amandelpraliné met sesamzaadjes

Altesse
Hazelnootpasta

Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine

Emmanuel
Karamel

Eléonore
Gekruide karamel

Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

Marie-Henriette
Marsepein

Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

Windsor
Ganache met Earl Grey-thee

Baudouin
Chocolademousse met melkchocolade

Lady 2
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Leading Lady
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

Princesse
Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Fabiola
Melk chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine

Noix de Grenoble lait
Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Argenteuil
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot

Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

Pompadour
Hazelnootpraliné

Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Philippe
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Noix de Grenoble
Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel

1919
Chocolademousse met pure chocolade

Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot

Toi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst

My Lady
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Citron
Crème fraîche met citroen

Manon noisette
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot

Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
Maar ook

Eternity
Assortiment van 17 pralines - 175g
Furoshiki
satijnen sjaal "de eeuw van Mary"