Andere doosjes

Sunny afternoon

Andere doosjes

Sunny afternoon

De zon is helemaal terug in het land met deze twintig heerlijke Marychocolaatjes in verschillende smaken! Vier de lente met deze stralende doos in vrolijke lentekleuren en zijn verrukkelijke karamelsnoepjes, crèmes fraîches, ganaches, pralinés en marsepein. Nettogewicht: 250g.

Wat zit erin?

*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.

Baudouin

Chocolademousse met melkchocolade

Blanche

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Amedeo

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Ange

Chocolademousse met witte chocolade en yoghurt

Léopold

Hazelnoot- en amandelpraliné

Lady 3

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Framboise

Ganache met frambozenmoes

Lady 2

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Florentine

Chocolademousse met melkchocolade versierd met nougatine

Cornet

Hazelnootpasta

Majesté

Hazelnootpasta

Paola

Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

Lady 1

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Lorenz

Crème fraîche met koffie

Noix de Grenoble lait

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Fabiola

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Noce d'or

Karamelganache op een bodem van nougatine

Elizabeth

Hazelnoot- en amandelpraliné

Périgourdine

Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

Eléonore

Gekruide karamel

Astrid

Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

Argenteuil

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Royale

Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Emmanuel

Karamel

Byzantine

Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

Pompadour

Hazelnoot- en amandelpraliné

Mademoiselle

Karamel gemaakt met fleur de sel

Princesse

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Noix de Grenoble

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Altesse

Hazelnootpasta

Délice amande

Amandelpraliné

Lady 4

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Gabriel

Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

Moi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Mary

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes nougatine

Mathilde

Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot

Louise-Marie

Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

1919

Chocolademousse met pure chocolade

Nadine

Munt suiker room

Citron

Crème fraîche met citroen

Manon noisette

Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele hazelnoot

Toi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Albert

Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot

Amour

Ganache geparfumeerd met viooltjes en versierd met stukjes gecristalliseerde viool bloemen

Philippe

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Windsor

Ganache met Earl Grey-thee

Marie-Henriette

Marsepein

Maar ook