Evening chic
Evening chic
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
Léopold
Amandelpraliné
Altesse
Hazelnootpasta
Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen
Noix de Grenoble
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Léopold
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Marie-Henriette
Amandelpraliné met sesamzaadjes
Elizabeth
Amandelpraliné
My Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Eléonore
Gekruide karamel
Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot
Emmanuel
Karamel
Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot
My Lady
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 78 %)
Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné
1919
Ganache met pure chocolade
Moi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Florentine
Chocolademousse met melkchocolade, versierd met nougatine
Windsor
Ganache met Earl Grey-thee
Baudouin
Chocoladeganache met melkchocolade
Noix de Grenoble lait
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine
Fabiola
Melk chocoladeganache met pure chocolade en gemalen koffie
Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Princesse
Ganache met pure chocolade en gemalen koffie
Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei
Lady 2
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 58 %)
Majesté
Hazelnootpasta
Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Elisabeth
Ganache met frambozenmoes
Cornet
Hazelnootpasta
Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot
Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen
Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
Pompadour
Hazelnootpraliné
Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine
Philippe
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Ange
Cheesecake witte chocoladeganache
Toi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Amour
Ganache geparfumeerd met viooltjes
Paola
Crème fraîche met citroen
Baudouin
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot
Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
Lorenz
Crème fraîche met koffie
Nadine
Suiker room