Rosine
Rosine
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
Amour
Ganache geparfumeerd met viooltjes
Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
Altesse
Hazelnootpasta
Florentine
Ganache met melkchocolade versierd met nougatine
My Lady
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 78 %)
Moi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Marie-Henriette
Amandelpraliné met sesamzaadjes
Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen
Emmanuel
Karamel
Noix de Grenoble
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Elizabeth
Amandelpraliné
Léopold
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Windsor
Ganache met Earl Grey-thee
Majesté
Hazelnootpasta
Fabiola
Melk chocoladeganache met pure chocolade en gemalen koffie
Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
Eléonore
Gekruide karamel
Lady 2
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 58 %)
Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot
Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné
Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Nadine
Vanilla suiker siroop
Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine
Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot
Paola
Crème fraîche met citroen
Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei
Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen
Baudouin
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot
Lorenz
Crème fraîche met koffie
Cornet
Hazelnootpasta
Ange
Cheesecake witte chocoladeganache
Elisabeth
Ganache met frambozenmoes
Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
My Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Princesse
Ganache met pure chocolade en gemalen koffie
Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine
Pompadour
Hazelnootpraliné
Noix de Grenoble lait
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Philippe
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
Toi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
1919
Ganache met pure chocolade
Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot