Rosine
Rosine
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
.png?thumb=product-gallery)
Jingle bell
pralinedeegwaren op mandarijngelei

Mary Xmas
pecannotenkaramel en speculaaschips

Le siècle
cappuccino ganache en mascarpone witte chocolademousse

Nadine
Munt suiker room

Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot

Windsor
Ganache met Earl Grey-thee
.png?thumb=product-gallery)
My Lady
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Baudouin
Chocolademousse met melkchocolade

Amour
Ganache geparfumeerd met viooltjes en versierd met stukjes gecristalliseerde viool bloemen

Florentine
Chocolademousse met melkchocolade versierd met nougatine

Blanche
Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Majesté
Hazelnootpasta

Léopold
Hazelnoot- en amandelpraliné

Lady 2
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Lady 1
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Pompadour
Hazelnoot- en amandelpraliné

Marie-Henriette
Marsepein

Délice amande
Amandelpraliné

Argenteuil
Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Eléonore
Gekruide karamel

Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Philippe
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Noix de Grenoble lait
Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Lady 4
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
.png?thumb=product-gallery)
Elizabeth
Hazelnoot- en amandelpraliné

Mary
Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes nougatine

Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

Fabiola
Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine

Noix de Grenoble
Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

1919
Chocolademousse met pure chocolade

Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

Emmanuel
Karamel

Moi
Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Citron
Crème fraîche met citroen

Altesse
Hazelnootpasta

Ange
Chocolademousse met witte chocolade en yoghurt

Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Princesse
Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Framboise
Ganache met frambozenmoes

Manon noisette
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele hazelnoot

Cornet
Hazelnootpasta

Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

Lorenz
Crème fraîche met koffie

Toi
Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
Maar ook

Tutti frutti
Assortiment roze Champagnetruffels en fruitsnoepjes - 112,5g
Amandes caramélisées
Gekarameliseerde geroosterde amandelen - 200g