Rosine
Rosine
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
.png?thumb=product-gallery)
Amour
Ganache geparfumeerd met viooltjes

Léopold
Amandelpraliné

Nadine
Vanilla suiker siroop

Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot

Florentine
Chocolademousse met melkchocolade versierd met nougatine

Majesté
Hazelnootpasta

Elizabeth
Amandelpraliné

Moi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst

Lady 2
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Leading Lady
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Marie-Henriette
Marsepein

Fabiola
Melk chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Eléonore
Gekruide karamel

Baudouin
Chocolademousse met melkchocolade

Windsor
Ganache met Earl Grey-thee

Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel

Délice amande
Amandelpraliné met sesamzaadjes

Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine

Argenteuil
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot

Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot

Cornet
Hazelnootpasta

Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

Pompadour
Hazelnootpraliné

Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

Emmanuel
Karamel

Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

My Lady
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Citron
Crème fraîche met citroen

Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Ange
Cheesecake witte chocolademousse

Framboise
Ganache met frambozenmoes
.png?thumb=product-gallery)
Lady
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Altesse
Hazelnootpasta

Princesse
Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine

Noix de Grenoble
Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Noix de Grenoble lait
Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Philippe
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Manon noisette
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot

Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot

Toi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst

Lorenz
Crème fraîche met koffie

Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

1919
Chocolademousse met pure chocolade
Maar ook

Rosine kaart
Rosine "pop-up" kaart
Eternity
Assortiment van 17 pralines - 175g