Iconen

Rosine

Iconen

Rosine

Laat je onderdompelen in Mary's gezellige glamourwereld met dit charmante, iconische doosje van Maison Mary dat nu helemaal opnieuw in de schijnwerpers staat. Neem een kijkje binnenin en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod karamelsnoepjes, crèmes fraîches, ganaches, pralinés en marsepein in verschillende smaken. Nettogewicht: 100g.

Wat zit erin?

*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.

Nadine

Mint-flavored cream

Albert

Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot

Windsor

Ganache met Earl Grey-thee

Lady 3

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Baudouin

Chocolademousse met melkchocolade

Amour

Ganache geparfumeerd met viooltjes en versierd met stukjes gecristalliseerde viool bloemen

Majesté

Hazelnootpasta

Blanche

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Florentine

Chocolademousse met melkchocolade versierd met nougatine

Léopold

Hazelnoot- en amandelpraliné

Lady 1

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Lady 2

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 58 %)

Philippe

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 48 %)

Marie-Henriette

Marsepein

Royale

Ganache met melkchocolade en tonkabonen

Noix de Grenoble lait

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Délice amande

Amandelpraliné

Eléonore

Gekruide karamel

Pompadour

Hazelnoot- en amandelpraliné

Lady 4

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 78 %)

Argenteuil

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes hazelnoot

Elizabeth

Hazelnoot- en amandelpraliné

Mary

Hazelnoot- en amandelpraliné met stukjes nougatine

Mademoiselle

Karamel gemaakt met fleur de sel

Noix de Grenoble

Chocolademousse met pure chocolade versierd met een okkernoot

Noce d'or

Karamelganache op een bodem van nougatine

Fabiola

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Louise-Marie

Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei

Byzantine

Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot

Emmanuel

Karamel

Paola

Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné

1919

Chocolademousse met pure chocolade

Moi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Astrid

Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen

Amedeo

Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)

Altesse

Hazelnootpasta

Framboise

Ganache met frambozenmoes

Manon noisette

Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele hazelnoot

Citron

Crème fraîche met citroen

Ange

Chocolademousse met witte chocolade en yoghurt

Princesse

Chocolademousse met pure chocolade en gemalen koffie

Cornet

Hazelnootpasta

Gabriel

Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot

Lorenz

Crème fraîche met koffie

Toi

Hazelnoot- en amandelpraliné met gepofte rijst

Périgourdine

Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot

Mathilde

Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot

Maar ook

Zoete zonden

Gingembrettes noir

Gekonfijte gemberschillen in een jasje van pure chocolade - 150g
Link to product
Ballotins

Ballotin de pralines mini

Assortiment van 2 pralines - 25g
Link to product
Andere doosjes

Boîte ronde truffes n°1

Assortiment truffels - 175g
Link to product